Hektisk natt for politiet

Fredag kveld hadde politiet i Telemark mer enn nok å gjøre. Det kom inn mange meldinger knytta til alkohol og narkotika. Les oversikten her.

Politiet Telemark

TRAVEL NATT FOR POLITIET: Politiet i Telemark har det ofte ekstra hektisk i helgene, og denne fredagskvelden var intet unntak. (Bildet er tatt ved en annen anledning)

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

Det har vært en hektisk natt for politiet.

Like før midnatt fikk politiet melding om at en mann var slått ned i sin egen leilighet i Kragerø sentrum. Han ble kjørt til legevakta for sjekk, men hadde ingen alvorlige skader. I den forbindelse er en mann, som også er fra Kragerø, er tatt av politiet og satt i arresten.

På Notodden er tre menn anmeldt for bruk av narkotika sent i går kveld. Senere på natta ble to andre anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Dette skjedde klokka 01.26.

– Politiet på Notodden er flinke til å slå hardt ned på narkotika, sier operasjonsleder Ole Kamben i Telemark politidistrikt.

Klokka 02.18 fikk politiet inn melding om en trafikkulykke Gulsetringen i Skien. En person stakk fra åstedet, og en person er sikta og tatt blodprøve av.

I Porsgrunn er en mann anmeldt for å ha urinert ved inngangen til et utested like etter klokka 02.00, og mannen ble anmeldt for dette. Og like ved la en dame seg ned for å sove utenfor Hammondgården. Ifølge politiet var hun meget beruset, og hun ble derfor kjørt til legevakta.

Men det ikke uvanlig for politiet å ha så mye å gjøre.

– Det var nesten verre forrige helg, sier operasjonsleder i Telemark Politidistrikt, Ole Kamben.

Det er stive satser fra politiet, fordi de vil slå hardt ned på alkoholbruken, særlig blant de unge.

– Beruselse fritar ikke for straff, sier operasjonsleder Ole Kamben i Telemark politidistrikt.

Berusa i Skien

I Skien er en mann anmeldt for å ha vifta med en kniv utenfor et utested. Mannen ble tatt av politiet og er satt i arrest.

I samme by ble en mann satt i drukkenskapsarrest for å ha sovnet i en drosje.

– Hvis folk er så berusa at de ikke klarer å ta vare på seg selv, har politiet et ansvar for å ta vare på de, sier operasjonsleder.

Det var også i Skien at en berusa mann var så «bedugget», som politiet selv skriver, at han tok naboens hus for å være sitt eget. En politipatrulje fulgte mannen over gata og inn i rett hus.