Heiset opp gjenstand fra elva

SKIEN (NRK): Dykkere har gjort funn i Skienselva i søket etter den savnede Kari Grønnestad. En gjenstand ble hevet til overflata i kveld. Se video av gjenstanden som blir heist opp:

Created by InfoDispatcher

Videoen viser en dykker som jobber med å sikre gjenstanden som er funnet og markert med en bøye. I løpet av kvelden vil politiet hente opp gjenstanden for å undersøke den nærmere.

Politiet søkte i Skienselva i løpet av hele tirsdagen. Like etter kl. 18, markerte dykkere et sted i elva med en rød bøye. Noen timer senere, varslet politiet at de hadde gjort interessante funn.

– Stemmer med opplysninger

Politiadvokat Guro Siljan sier til NRK at gjenstanden som er funnet stemmer overens med opplysninger de har fått i helga. Gjenstanden er nå løftet på land og skal undersøkes av teknikere.

Siljan vil ikke si mer om hva denne gjenstanden er eller hva den har å si for saken.

Undersøkes av krimteknikere

Dette var den knappe pressemeldingen politiet sendte ut tirsdag kveld:

I forbindelse med søket ved Langbryggene i Skien er det funnet en gjenstand i elva som kan være av interesse for etterforskningen. Politiet vet ikke ennå hva funnet består i og hva det innebærer.

Gjenstanden vil tirsdag kveld bli hevet til overflaten, og politiets kriminalteknikere vil undersøke nærmere om den kan settes i sammenheng med den aktuelle saken.

NRKs reporter på stedet sier politiet pakker sammen og tar med seg gjenstanden bort fra området. Det er ikke klart om søket i Skienselva vil fortsette onsdag.

Created by InfoDispatcher

Politiet mistenker en kvinne for å ha drept sin mor i 2012. Kvinnen er nå varetektsfengslet i fire uker, mens politiet fortsetter etterforskningen av saken.