Selger alle aksjene

Hallgeir Skogen trekker seg som konsernsjef i Grenland Group. Samtidig selger han alle sine aksjer i selskapet til Hitech Vision.

Grenland Group

Hallgeir Skogen.

Foto: NRK

Det går fram av en børsmelding.

– Dette har ikke vært noen ønsket løsning fra vår side, men vi er glade for at vi nå har kommet til enighet med Skogen Investering AS og Hallgeir Skogen, i all vennskapelighet, noe som er til det beste for selskapet. Det sier Pål M. Reed i HitecVision .

– Vi ser nå frem til å bidra til at Grenland Group kommer seg igjennom det som har vært en vanskelig periode, slik at selskapet kan fokusere på å videreutvikle det vi mener er en god og spennende virksomhet. Vi takker Hallgeir Skogen for hans meget verdifulle bidrag som gründer og konsernsjef i Grenland Group gjennom mange år, fortsetter han.

– God løsning

– Dette er en god løsning for alle aksjonærer. Den gjør det mulig å ha fokus på videre vekst for Grenland Group med over 1100 dyktige medarbeidere. Det har vært en fantastisk reise i å bygge selskapet. Jeg har lagt igjen mye av sjela mi her,og ønsker alle ansatte lykke til videre, sier Hallgeir Skogen.

Styret i Grenland Group behandlet i dag også advokat Else Bugge Fougners rapport om Hallgeir Skogen i tilknytning til de to varslingssakene.

Styret sier det har tatt rapporten til etterretning og vil ta initiativ til at gjeldende håndtering av varslingssaker og ansatte blir gjenstand for en gjennomgang og forbedring.

Direktør for administrasjon og organisasjon Per Wold ble i dag konstituert som administrerende direktør i Grenland Group ASA.

Oslo Børs stoppet handel med grenland Group aksjer i fredag formiddag. Dette ble opphevet klokka 15.30.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark