Hopp til innhold

Njål Frode fikk gullplate

Njål Frode Lie har fått gullplaten for mastering av låta 'Revolver feat. Miriam Vaga' av artisten 'Philter', en sang som nå er strømmet over 1,5 millioner ganger på Spotify og Wimp.

Njål Frode Lie

Njål Frode Lie fra Notodden har fått gullplate.

Foto: Siri Torset

– Det er veldig hyggelig å få en gullplate, så jeg er veldig fornøyd. Jeg tenker at det helt klart også er en anerkjennelse av kvaliteten på musikktjenestene mine når slikt kan skje, sier han.

Studioet til Lie heter 'Hydroparken Studio' og ligger som navnet hinter om, i Hydroparken på Notodden, og det er der han masteret låta, som nå ledet til en gullplate.

– Notodden er ikke en storby, men med muligheten for å sende filer enkelt over internett er det endel type jobber man faktisk kan gjøre like bra her som i mer sentrale strøk, og jeg har kunder fra hele Norge og faktisk også fra endel andre land, sier Lie.

Nivå med de beste

Lie sier han også gjerne jobber med andre artister i Telemark.

– Da blir det ofte både opptak, vanligvis i Jukejointstudio på Notodden, og miksing og mastering i mitt eget studio. Jeg trives veldig godt med å være med på hele prosessen. Det er veldig mange flotte og flinke artister i området her som helt klart holder nivå med de beste i Norge, sier han.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark