Fire branner i Telemark i natt

Politiet måtte undersøke hele fire branner i fylket natt til torsdag. Ingen personer har heldigvis blitt skadet.

Klokken 22.43 ble det meldt om den første brannen, i en container som blir brukt som dekkhotell på Wattenberg.

Brannvesenet fikk raskt kontroll og skadene begrenset seg til container med innhold. Politiet bekrefter at de har vært på stedet og gjort undersøkelser.

Brann i en brakke

Litt over klokken 23 kom det så inn melding om brann i en brakke i Bø.

Det var heldigvis ikke folk inne i brakken eller noen som er skadet. Det var blitt fyrt i en ovn i brakka og det kan tenkes at den kan ha forårsaket brannen. Politiet har gjort undersøkelser av brakka.

Brann i Sauherad

Like før klokken tolv i natt fikk politiet beskjed om at det brant i en utedo nord for Eiangen på Sauheradfjella.

Det ble konstatert at folk på hytta i tilknytning til utedoen var ute. Det er uvisst om brannvesenet kom seg inn, da det ikke er kjøreveg frem til hytta.

– Politiet reiste ikke inn i natt, men vil vurdere å undersøke stedet på dagtid. Senere på natta ble politiet varslet om at hytta i tilknytningen til utedoen var brent ned til grunnen, sier operasjonsleder ved Telemark politidistrikt Gisle Småge.

Brann på Notodden

Og klokken fem torsdag morgen rykket brannvesenet på Notodden ut til et hus etter melding om rar lukt fra et rom. Det viste seg at det var tatt fyr i et varmeteppe.

– Politiet dro til stedet for å gjøre undersøkelser på stedet. Det viser seg at det Ikke er snakk om særlig skader utover selve varmeteppet, det er heller ikke snakk personskade, sier operasjonsleder Gisle Småge.