Hopp til innhold

Farris Bad får språk-refs

– Deilig spahelg med språklig bismak, skriver blogger.

Kjendishotell

Språkfeilene

Foto: Rune Jensen / NRK

Bloggeren Susanne Egset, « Susmumrik » , beskriver seg selv som ei reiseglad sunnmørsjente, mediepotet og girl geek med et bankende hjerte for språk og formidling. Hun er ikke imponert etter sin kjærestehelg på spahotellet i Larvik.

I et blogginnlegg etter en helg på Farris Bad skriver hun: «Eg har hatt ei fantastisk helg i deilig luksus saman med ein herleg kjærast. Men som språknerd er det nokre ting som gjer at eg ikkje klarer å la dette vere utelukkande eit blogginnlegg ei fin helg på spahotell. Eller, “Spa hotell”..»

Hun fortsetter: «Den manglande forståinga av norsk grammatikk dreg i alle fall poengsummen drastisk ned i mi bok. Eg vil gjerne ha ein deilig massasje, men kvir meg for å gå inn i “Spa loungen” for å få den. Behandlingane “Urte kompress massasje”, “anti celulite behandling” eller “melke bad” er heller ikkje aktivitetar som lyder særleg innbydande for ein luksusglad språknerd.»

Hun oppfordrer Farris bad til å ta grep og fikse språkfeilene.

NRK.no har ikke lykkes i å få tak i hotelldirektør Andreas Nilsson i dag, men han sier i en SMS til Østlandsposten: «Om vi har några skrivfel rundt om på hotellet så skal vi givetvis ändra på dom!»

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark