Hopp til innhold

En mann omkom i trafikkulykke i Nissedal

Politiet fikk i går kveld melding om en bilbrann i Fjone i Nissedal, Telemark. Det viste seg å være en svært alvorlig trafikkulykke – en mann er bekreftet omkommet.

ulykke Nissedal

En svært alvorlig trafikkulykke inntraff i går kveld i Fjone i Nissedal kommune. Politiet fikk beskjed om en bilbrann klokken 18.42, og alle nødetatene ut. Det var et vitne som så en bil brenne ved Napedal i Nissedal som varslet om ulykken.

– Nødetatene rykket umiddelbart ut. Luftambulansen ankom stedet først og fraktet en hardt skadet kvinne til Arendal sykehus, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt Petter Hovet.

Politiet har torsdag morgen ikke kjennskap til det eksakte skadeomfanget på kvinnen, men hun skal være alvorlig skadet.

En person omkom

Ett liv har også gått tapt etter den fatale hendelsen.

– Politiet ankom så ulykkesstedet 21.45, da ble det bekreftet at det var en person som var omkommet, sier operasjonsleder Petter Hovet.

Et team av politifolk jobbet så på ulykkesstedet store deler av natten.

– Patruljen var ferdige der ca. kl. 0100 med undersøkelser, sier operasjonsleder i politiet Petter Hovet.

Vet ikke hvordan brannen oppsto

Patruljen som var på stedet er fortsatt ikke ferdig med å arbeide.

– Men vi er ferdig på selve ulykkesstedet, og bilen er tauet inn av redningsselskap. Den vil bli gått gjennom så fort politiet har anledning til det, sier Hovet.

Politiet vet foreløpig ikke hvordan bilbrannen oppsto, og den døde personen er ikke identifisert. Den skadde kvinnen er fortsatt ikke ved bevissthet.

NRK oppdaterer saken.