Dette svarte Jostein Flo

"Jossebass , du er så søt, startet ett av spørsmålene med, i nettmøte med Jostein Flo tirsdag LES SVARENE HER

Jostein Flo
Foto: Mari Hvamb / NRK

Strømsgodset har store forhåpninger foran årets sesong som starter 9. april.

Trener Dag Eilev Fagermo, sier at Stømsgodset skal bli et stabilt Tippeligalag som begeistrer. Tirsdag svarte Jostein Flo leserne på nett.

Flo debuterte som fotballspiller i 1996. I følge Strømsgodsets nettsider er han en av de mest populære spillerne som noensinne har vært innom klubben.
Han er der fortsatt, nå som sportssjef etter flere år i markedsavdelingen og som daglig leder.

Tirsdag møtte Jostein Flo leserne i nettmøte. Her fikk han spørsmål om både Tippeligastart, hans egen karriere, ny stadion og mye mye mer.

Jossebassen

"Jossebass, du er så søt som en stooor karamell. Vi vil aldri selge deg, men ha deg for oss selv". Vil dere sørge for at nye Strømsgodset stadion blir like intim og personlig som gamle gress, ville en av leserne vite.

Flo svarte: Vi vil prøve å skape et intimt stadion med samme sjel og varme som Marienlyst.

Flo sa i nettmøtet at han tror både FFK og Ålesund er lagene som vil rykke ned etter årets sesong, og avslørte at han selv aldri ville bli trener for et seniorlag. Han skal trene sønnen Kasper, når han blir stor nok.

- Lei av fotballprat

- Når får du med deg flere av Flo-slekta på laget, spurte Geir fra Lier.

Jostein Flo svarte at mange av søsknene var samlet i Sogndal, men understreker at kvalitet er viktigere enn etternavn. Men han sier at Ulrik Flo er en mann å se opp for.

Flo liker Drammen, men sier det blir litt slitsomt at folk skal prate fotball med ham hele tiden.

- Jeg stortives i Røyken. Drammen er en fantastisk by, men alle sakl prate fotball med meg, og det synes jeg kan bli litt slitsomt av og til, sier han.

Flo mener at de beste fotballkommentatorene i landet er Arne Scheie, Arve Fuglum og Øyvind Alsaker.

- Hver på sin måte er de veldig bra, sier Flo.

Skryter av Unionen

Jostein Flo brenner for Strømsgodset. Da en godset-supporter ville vite hva Godsetunionen betyr for spillerne, svarte han slik:

- Dei siste 10 åra har jeg levd tett på Godsetunionen og synes de er helt fantastiske. Noe av det artigste jeg vet er å ringe Christian Stråle og gi beskjed om at en ny spiller er klar. Etter at styret er oppdatert, svarte Flo.

Torsdag kommer Tor Thodesen:

Følg med på våre nettsider videre utover i uka, da får du nemlig mulighet til å sende inn spørsmål til trener for Sandefjord Tor Thodesen, han treffer du mellom klokken 15 og 16 torsdag 29. mars. Har du et spørsmål til han klart alt nå så send det inn, men svaret kommer først på torsdag.

SEND SPØRSMÅL TIL TOR THODESEN HER