Brann i Stokke

 • Etterforsker brannen i Stokke

  Så langt kan det se ut som om brannen startet inne, sier politioverbetjent Kari Synnøve Andersen. Hun ber folk tipse politiet om de har sett noe. En motorsykkelklubb holdt til i lokalet og brannvesenet klarte å berge ut 16 motorsykler fra lokalet.

 • – Rørt over støtte

  Bandet Diesel Gorilla mistet instrumenter og utstyr da øvingslokalet deres brant i Stokke i morges. RockStream Festival støtte har opprettet en spleis for å hjelpe bandet. Bandet sier til NRK at de føler seg overveldet og rørt over støtten.

 • Skryter av brannvesenet

  Brannmannskapene fra Sandefjord klarte å redde ut alle motorsyklene som stod i kjelleren. Nå får de skryt av både MC-klubben som holdt til i bygningen og av Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB). – Det var bra gjort, sier underbrannmester Ivar Paulsen i VIB.

  Motorsykler
  Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
 • Stokkeveien åpnet

  Slukningsarbeid pågår fremdeles, og vil fortsette utover dagen. Stokkeveien var lenge stengt i forbindelse med dette, men den skal nå være åpnet igjen, ifølge politiet. Det er en del røyk i området, og ifølge brannvesenet er det mye damp, og selve røyken skal ikke være farlig.

  Brann Stokke
  Foto: Freddy Samson Fagerheim / NRK
 • Brann i verksted

  Det brenner i det gamle Myrvang-lokalet i Stokke. Bygget er overtent, og ifølge innsatsleder Mathias Seljeseth vil brannvesenet fortsette med slukningsarbeidet i flere timer fremover. Det skal være stor røykutvikling på stedet, og derfor er Stokkeveien stengt av. Ifølge Arne Blom, som er medlem av MC-klubben som holder til i bygget, så har røykdykkere fått ut motorsyklene som var i bygget.

  Verksted i full fyr
  Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen