Brann i Skien.
Foto: Nils Martin Brandvik / NRK

Brann i Skien

Oppsummert

Fire personer har fått i seg røyk- og brannskader, og blir kjørt til sykehus etter en husbrann på Kjørbekk i Skien.

 • Ikke alvorlig skadd etter brann

  Familien på fire som måtte rømme fra boligen sin i Skien kom fra brannen uten alvorlige skader, skriver Varden som har snakket med slektninger. En person skal ha fått brannskader, men de andre slapp unna brannen med mindre til ingen skader.

 • Gir ros til vitner etter husbrann

  Politiet berømmer de forbipasserende som hjalp til med å evakuere en familie fra en boligbrann i Skien i morgentimene i dag. Oppdragsleder Tommy Solli i politiets operasjonssentral sier til NRK at det lettet arbeidet til politiets patruljer på stedet.

 • Barn ble tatt imot av vitne

  Tre voksne og et barn reddet seg ut av den brennende boligen i Skien ved å hoppe fra andre etasje. – Et vitne på bakken tok imot barnet, sier politiet til NRK. Det var ikke mulig for dem å komme ut via første etasje på grunn av brannen i trappa.

 • Hoppet fra andre etasje

  Minst to av de fire som var i boligen i Skien da den begynte å brenne i morgentimene, skal ha hoppet ned fra andre etasje. Det sier politiets innsatsleder på stedet, Ståle Fuglaas, til TA. Alle de fire er fraktet til traumemottaket på sykehuset.

 • Kjøres til sykehus etter brann

  Fire personer har fått i seg røyk- og brannskader, og blir kjørt til sykehus etter en husbrann på Kjørbekk i Skien. Det opplyser politiet. Nødetatene fikk melding om brannen ved halv åtte-tida. Huset er overtent.

  Tydelige flammer fra huset.
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK