Hopp til innhold

Har bryllupslokale, mangler brud

En utenlandsk gjest synes lokalet i Langesund var så fint, at han booket det som bryllupslokale neste sommer. Problemet er bare at han mangler bruden.

Langesund Bad

Her vil han gifte seg, men bruden mangler.

Foto: Langesund Bad

Den utenlandske turisten var gjest ved Langesund Bad i Telemark sist uke, da han innså at stedet ville være vakre omgivelser for et bryllup.

Mangler brud

Om han har bestilt bryllupskaken, er ennå uvisst.

De populære bryllupslokalene er fullbooket hele neste sommer, bortsett fra to lørdager som fortsatt stod åpne. Dermed så den unge mannen en mulighet, og grep den.

Han bestilte de idylliske omgivelsene til en lørdag sommeren neste år, betalte depositum og anslår at det kommer rundt 60 gjester. Nå mangler han bare bruden.

– Mangler nøkkelperson

Petter Jørgensen

Petter Jørgensen ved Langesund Bad kommer gjerne med noen forslag til brudgommen uten brud.

Foto: Langesund Bad

Petter Jørgensen driver Langesund Bad, og forteller historien til NRK.no

– Han bestilte en dag neste sommer. Det er mange som har gjort det, men det spesielle var at han ikke hadde funnet bruden ennå. Han har betalt depositum, og alt er klart, så det er nok bare nøkkelpersonen som mangler. Så han er vel på jakt, da. Det var helt åpent, sånn vi fikk inntrykk av, forteller Jørgensen.

Mannen har nå et år på seg, før bryllupet skal stå. Jørgensen synes det hadde vært hyggelig om han kunne lykkes i forsøket på å finne en kvinne å dele livet med. Dersom det begynner å haste skal han villig forsøke å hjelpe mannen i jakten.

– Hvis han trenger hjelp, skal jeg vel i hvert fall kunne gi noen tips, ler Jørgensen.

NRK.no har ikke klart å komme i kontakt med den kommende brudgommen for å få en kommentar.

Utsikt Langesund Bad

Slik ser utsikten ut fra Langesund Bad.

Foto: Langesund Bad