Bombefunn i Telemark

 • Fengslingsmøte for lukkede dører

  Politiet begjærte lukkede dører da fengslingsmøtet mot de siktede etter bombefunnet i Telemark startet i dag. Det var politiet i Vestfold som ville ha mannen pågrepet, etter et innbrudd i Larvik. I går undersøkte teknikere huset nærmere, men politiet vil ikke si hva de mener bomben skulle brukes til.

 • Ber om fire uker i varetekt

  Politiet ber om fire ukers varetekt for mannen, og to uker for kvinnen, som ble pågrepet etter bombefunnet i Siljan i Telemark. Det var politiet i Vestfold som ville ha mannen pågrepet, etter et innbrudd i Larvik. Under pågripelsen fant politiet en bombe. De to vil bli fremstilt for varetektsfengsling i dag.

 • Kan ha stjålet våpen

  Mannen som ble pågrepet etter funnet av en bombe i Siljan i Telemark, skulle pågripes på grunn av et innbrudd i Larvik. Det sier krimsjef ved Larvik politistasjon, Knut Vidar Vittersø. Han sier mannen er siktet for å stjele flere gjenstander, mulig også våpen.

 • På oppdrag fra Vestfold

  Politiet i Vestfold bekrefter i dag at politiet i Telemark var ute på oppdrag på vegne av dem da de i går kveld gjorde et bombefunn i et bolighus i Siljan. Et samboerpar ble pågrepet etter funnet og politiadvokat Fredrik Borg Johannessen sier at politiet i Vestfold ønsket mannen pågrepet i forbindelse med en annen straffesak. Han ønsker foreløpig ikke å kommentere hva dette gjelder.