Ber pubgjester melde seg

I forbindelse med Linn Madelen Bråthens død natt til 3. august, oppfordrer politiet personer som var på Jonsegården på Stathelle og Sjøloftet i Brevik den aktuelle natten, om å ta kontakt.

Breviksbrua.

– Vi ønsker å få et så godt bilde av hva som har skjedd rundt Breviksbrua denne natten som overhodet mulig, sier politiadvokat i Vestfold.

Foto: Philip Hofgaard / NRK

– Vi ønsker kontakt med alle pubgjester som var på disse serveringsstedene mellom midnatt og stengetid natt til lørdag 3. august, opplyser politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt i en pressemelding fredag ettermiddag.

Hun opplyser videre at etterforskningen av saken pågår for fullt og at Kripos er godt i gang med å analysere datamaskiner og telefoner.

– Vi ønsker å få et så godt bilde av hva som har skjedd rundt Breviksbrua denne natten som overhodet mulig. Derfor ønsker vi å snakke med alle pubgjester som har vært på disse to utestedene. Det kan være at de selv ikke er klar over at de sitter med informasjon som kan være relevant for politiet, sier Dalhaug til NRK.no.

– Hva er grunnen til at det er nettopp disse to utestedene?

– Det er de som ligger nærmest brua.

Har det skjedd noe i forhold til etterforskningen som gjør at dere kommer ut med dette nå?

– Det er bare det at vi ønsker å få et så fullstendig og godt bilde av den natten som mulig, sier politiadvokaten.

Les også:

Ikke lenger i isolasjon

Fredag oppheves isolasjonen for politimannen som er siktet for å ha drept kvinnen.

Politimannens forsvarer, advokat Arne Lie, har hatt jevnlig kontakt med sin klient, som fortsatt sitter i varetekt. Han sier at påkjenningen for den siktede er voldsom.

– Det at det har tatt tid gjør at han har det ytterligere vanskelig. Han har vært i isolasjon i over 14 dager og han er siktet for en veldig alvorlig forbrytelse som han stiller seg helt uforstående til. Det er klart at det i seg selv er veldig vanskelig. Nå som det har gått litt tid, er han rett og slett blitt sint for at han er i den situasjonen han er i som han mener er helt urimelig, sier Lie.

Dahlhaug sier det ikke er behov for at politimannen sitter fullstendig isolert i tiden fremover.

Les også: