– Kvinne voldtatt i Sandefjord

En kvinne i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt overfalt på vei hjem fra Sandefjord sentrum i natt. Voldtekten skal ha foregått utendørs.

– Voldtekten skal ha skjedd mellom klokken 03.30 og 04.00 natt til søndag, sier politiadvokat i Vestfold politidistrikt, Anniken Rasch til NRK.no.

Kvinnen som er i begynnelsen av 20-årene var på vei hjem etter en bytur i sentrum da hun skal ha blitt overfalt av en mann og blitt voldtatt i Preståsen i Sandefjord.

– Kvinnen er ikke avhørt, men hun har vist oss åstedet. Vi har sperret av området og driver nå med tekniske undersøkelser, sier Rasch.

Etterlyser vitner

Politiet er nå interessert i vitneobservasjoner.

– Hvis noen har sett noe i dette området rundt tidspunkten voldtekten skal ha skjedd, ønsker vi at de melder seg for politiet, sier Rasch.

Kvinnen er tatt hånd om av helsepersonell og skulle etter planen bli avhørt i løpet av dagen.

– Vi håpet å kunne avhøre henne i dag, men det ser ut til at det blir i morgen. Da vil vi ha et mer omfattende avhør av kvinnen, sier politiadvokat Lise Dalhaug Øhrling til NRK søndag kveld.

Bilder

Politiet forteller at de har sikret seg bilder av åstedet.

– Da vi var ved åsstedet tidligere i dag gjorde vi de nødvendige undersøkelser. Vi har blant annet tatt flere bilder, sier Øhrling.

De vil foreløpig ikke gå ut med beskrivelser av den antatte gjerningsmannen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.