Hopp til innhold

– Må bli mer kyniske

PORSGRUNN (NRK): Urædd tapte sin andre strake seriekamp etter at Trondheims-Ørn snudde til seier på Kjølnes lørdag ettermiddag.

Urædd Tronheims-Ørn

Trondheims-Ørn jubler etter å ha slått Urædd 2-1 på Kjølnes. Urædd ledet 1-0 til pause.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Urædd tok ledelsen rett før pause da kaptein Lina Lanner headet inn historiens første Toppseriemål på Kjølnes. Midtstopperen stusset inn ledelsen bak bortelagets keeper, som var på halvdistanse.

Da så det lyst ut. Urædd dominerte store deler av første omgang, og var fullt på høyde med Trondheims-Ørn. Etter pause falt hjemmelaget bakover på banen, og gjestene overtok initiativet.

Det endte i flere farligheter, og cornere. Den ene endt til slutt i mål midt i omgangen. Like før slutt fikk Urædd annullert et mål. Marikken Kleppe trodde hun hadde gitt Porsgrunnlaget ledelsen, men dommeren annullerte, korrekt, for offside.

– Dette var utrolig surt. Skuffelsen kommer til å sitte i mange dager, sier trener Margunn Haugenes.

Margunn Haugenes

Margunn Haugenes trøster spillerne etter tapet mot Trondheims-Ørn.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Innøvd variant

– Det var en grusom avslutning på kampen. Vi klarer ikke å gjøre en like god andreomgang som førsteomgang. Det er bittert, sier kaptein Lina Lanner.

Hun scoret Urædds mål, det første noensinne i Toppserien.

– Det var veldig gøy. Ekstra gøy var det at det var en innøvd variant. Dette trente vi på for få dager siden, sier Lanner.

Lina Lanner var skuffa etter å ha tapt mot Trondheims-Ørn.

Trener Margunn Haugenes synes det var vondt å se laget sitt tape.

– Jeg synes vi fortjente bedre. Jentene viser at de tar nivået. Vi er gode, speielt i første omgang. Men vi må bli mye mer kyniske. Det må vi lære oss. Vi har snakket om det, men vi må bli bedre på det området, sier Haugenes.

Laster innhold, vennligst vent..