Hopp til innhold

Matvarer trekkes fra markedet på grunn av salmonella

Vestfold-bedriften Pers Kjøkken AS trekker tilbake produktene Salami, Fårepølse og Blokksalami. Det opplyser Matportalen.

Det er påvist salmonella i råvarer brukt til produksjon av partier av disse produktene.

Produktene det gjelder, er Salami og Salami Røkt 100 g med best-før-dato 16.05.23-12.12.23, Salami skalk 300 g best før 16.05.23-13.09.23, Fårepølse 100 g best før 12.05.23-12.12.23, Fårepølse skalk 300 g best før 12.05.23-13.09.23 og Blokksalami skalk 300 g best før 28.04.23-13.09.23.

Produktene er solgt i en rekke dagligvareforretninger og nettbutikker. Produktene er trukket tilbake og finnes ikke lenger i butikkene. Pers Kjøkken AS ber forbrukere som har kjøpt produktet om å kaste det eller levere det tilbake i butikken der produktet er kjøpt.