NRK Meny
Normal

Mann slått ned - til sykehus med hjerneblødning

En 20 år gammel mann ble fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus, etter at han ble slått ned i Sandefjord lørdag kveld.

Mann fikk hjerneblødning etter voldshendelse i Sandefjord

ALVORLIG SKADD: Lørdag kveld ble en 20 år gammel mann slått ned i Dølebakken i Sandefjord. Han ble alvorlig skadd som følge av dette.

Foto: Geir Eriksen

– Legene har konstatert en hjerneblødning hos mannen. Det har blitt gjennomført en vellykket operasjon, og mannen ligger nå i kunstig koma. Etter forholdene ser det ut til å gå bra, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Tone Mette Baann Eftang til NRK søndag formiddag.

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 21 lørdag kveld, og har pågrepet en 18-år gammel mann som er mistenkt for å ha slått ned 20-åringen.

Laster Twitter-innhold

Fallet forårsaket hjerneblødningen

Eftang forteller at hjerneblødningen mannen har fått, skyldes at han slo hodet i asfalten etter å ha blitt slått.

– Slaget førte til at mannen falt, og landet med hodet i asfalten. Det er ingen tvil om at det er årsaken til de alvorlige skadene, sier Eftang.

Voldshendelse i Sandefjord - mann fikk hjerneblødning

MISTENKER 18-ÅRING: Lørdag kveld pågrep politiet en 18-år gammel mann fordi de mistenkte at han hadde slått ned 20-åringen.

Foto: Geir Eriksen

Jobber videre med saken

Politiet jobber videre med saken utover dagen søndag, og skal blant annet avhøre 18-åringen som er mistenkt for å ha slått 20-åringen.

– 18-åringen var på stedet når politiet kom i går kveld, og har samarbeidet med oss hele veien, avslutter Eftang.