NRK Meny
Normal

Vestfoldbanen stenges til helgen

Til helgen skal Jernbaneverket jobbe flere steder på Vestfoldbanen. Dermed blir det buss for tog mellom Skien og Drammen.

Togstans på Vestfoldbanen.

Jernbaneverket skal jobbe flere steder på Vestfoldbanen denne helgen. Da blir det stengt for all togtrafikk på Vestfoldbanen.

Foto: Richard Aune

Det skal gjøres arbeider flere steder på Vestfoldbanen kommende helg. Vestfoldbanen holdes derfor stengt mellom klokka 02.00 natt til lørdag og klokka 03.00 natt til mandag.

Jernbaneverket opplyser at omtrent hele strekningen mellom Stokke og Drammen skal pakkes med pakkmaskin. Det betyr at det blir trafikk og arbeider på sporet. Ved Stokke stasjon skal det også jobbes med planovergangen. Det betyr at Storgata stenges mens arbeidene pågår.

Travel helg

På strekningen mellom Holm og Nykirke forberedes framtidig innkopling av dobbeltsporet som er under bygging. Jernbaneverket skal denne helgen montere kontaktledning og gjøre en del grunnarbeider.

Det blir en travel helg for Jernbaneverket denne helgen. I tillegg til Vestfoldbanen skal det også gjøres arbeider på Sørlandsbanen, Bergensbanen, Meråkerbanen, Trønderbanen og Nordlandsbanen denne helgen.

Buss for tog

Det blir buss for tog på Vestfoldbanen denne helgen.

Foto: Tom Ole Buaas