Ulykke skapte lange køer på E18

Fem biler var involvert i en trafikkulykke ved Løkentunnelen i Holmestrand torsdag ettermiddag.

Kø ved Løkentunnelen

Det dannet seg lange køer på E18 i Holmestrand etter en ulykke.

Foto: Morten W. Røkeberg / NRK

Fem biler var involvert i kjedekollisjonen på E18 og en person ble skadet, ifølge politiet. Det er foreløpig ukjent hvor alvorlige skader personen fikk.

E18 ble stengt i begge retninger på stedet. Ved Islandkrysset i nordgående retning og ved Hanekleivtunnelen i sydgående retning. Det dannet seg raskt lange køer.

Ulykke i Løkentunnelen

Bilene som har vært involvert i trafikkulykken er ikke berget fra stedet enda.

Foto: Morten W. Røkeberg / NRK

Ulykken skjedde i begynnelsen av Løkentunnelen, i sydgående løp, der trafikk fra begge retninger for tiden går på grunn av veiarbeid.

NRKs reporter på stedet opplyste litt over klokken 13.00 at trafikken i sørgående retning ble sluppet forbi ulykkesstedet. Trafikken i nordgående retning hadde blitt rutet om.

Litt over klokken 13.00 torsdag ettermiddag hadde ikke bilene som var involvert i ulykken blitt berget ut av tunnelen enda. Politiet meldte like før klokken 13.00 at de regnet med at det kunne åpnes for normal trafikk på stedet igjen rundt klokken 13.30.

Klokken 13.40 meldte politiet at en person hadde blitt sendt til legevakt i Drammen med ukjente skader. En mann i 50-årene fikk førerkortet sitt beslaglagt etter ulykken.

Klokken 13.50 meldte politiet at det var blitt åpnet for normal trafikk på E18 igjen.

Torsdag var det stillestående køer på E18 etter en ulykke.