NRK Meny
Normal

Truet med kniv på fest

Politiet har flere ganger rykket ut etter meldinger om fyllekjøring, vold og hærverk natt til lørdag.

Politi

MÅTTE RYKKE UT: Det er vært flere hendelser i Vestfold-byene i natt.

Foto: Sander Heggheim/NRK

En mann i 20-årene ble pågrepet etter at han skal ha oppført seg truende med kniv på en fest. Hendelsen skjedde i Horten i natt. Saken er under etterforskning.

Noen timer tidligere i Sandefjord ble en mann i 40-årene pågrepet, etter at han slo en person i ansiktet. Den fornærmede fikk kun mindre skader.

Det er dessverre sånn at noen ikke klarer å ta vare på seg selv, og som reagerer på en måte de ellers ikke ville ha gjort, sier operasjonsleder Johannes Nysæther ved Vestfold politidistrikt.

Rev av registreringsskilt

En av politiets patruljebiler ble i natt utsatt for hærverk. En ung mann rev av registreringsnummerplaten på politibilen. Mannen er anmeldt for ugjærningen, og ble bortvist fra Tønsberg sentrum.

En mann i 20-årene ble kjørt til legevakt etter å ha blitt slått til. Hendelsen skjedde i Tønsberg sentrum i natt. Ingen er så langt pågrepet i saken.

Rundt klokken 0200 ble en kvinne i 30-årene brakt inn av politiet for ordensforstyrrelser. Kvinnen nektet å høre på politiet, da de ba henne om å forlate Tønsberg sentrum. Hun sitter nå å arresten og blir anmeldt for forholdet.

Ruskjøring uten gyldig førerkort

I tillegg til en rekke voldshendelser rundt omkring i fylket, ble fire personer i natt stoppet mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Hendelsene skjedde i Holmestrand, Horten, Stokke og på Barkåker. Tre av personene var menn mellom 30 og 50 år.

I tre av hendelsene hadde heller ikke de mistenkte gyldig førerkort.