Tannfeen kom ikke, nå er tanna til salgs

Visdomstanna er til salgs til høystbydende over 10 kroner.

Magnus Rømo holder tanna i hånda.

TIL SALGS: Magnus Rømo har lagt ut visdomstanna sin til salgs på finn.no. – Nå som dette har fått litt publisitet, så regner jeg med at budene vil gå langt over prisantydning, sier Rømo.

Foto: Anette D. Stensholt / NRK

Da Magnus Rømo mistet visdomstanna sin, la han den under puten i håp om at tannfeen skulle belønne han med noen småmynter.

Men ettersom ingenting skjedde på to måneder, sprakk tålmodigheten, og han bestemte seg for å legge tanna ut for salg på finn.no.

– Jeg har fått et bud på 12 kroner, men det er ikke i nærheten av hva jeg hadde håpet på. Jeg føler at den er verdt mye mer enn det, sier Magnus Rømo.

Oversett av tannfeen

Rømo forteller at det har vært en følelsesmessig ladd historie at tannfeen ikke har dukket opp.

– Jeg hadde jo lagt tanna under puta samme dag som jeg mistet den. Da jeg våknet dagen etter, regnet jeg med at det skulle ligge noe penger der, men det gjorde det ikke.

Han legger til at han har nylig skiftet adresse i forbindelse med flytting, noe som kan ha vært årsaken til at tannfeen ikke har fått med seg adresseendringen. Derfor lot han tiden gå – i to måneder.

– Jeg følte at det var for dumt å ikke få noe penger bare fordi tannfeen er lat. Jeg følte at jeg fortjente å få litt for det, sier Rømo.

Derfor la han den ut til salgs til høystbydende over 10 kroner.

Det kostet tross alt litt å gå til en profesjonell tannlege for å få den ut. Dessuten skal han til Liverpool på guttetur, ifølge annonsen.

Litt visdom igjen i tanna

– Også skriver du i den annonsen at det er litt visdom igjen i tanna, hva da?

– Altså, jeg har jo ikke hatt den så lenge. Visdommen er ikke helt brukt opp, og jeg vil si at det er nok et par år med mye god visdom der. Så jeg føler at den er betraktelig mye mer verdt enn 12 kroner, forteller han.

Det har NRK sagt seg enig i og har nå bydd 13,50 kroner.

– Det er et stående bud! Også må jeg bare si sorry til min tante. Nå må hun by høyere hvis hun skal være med videre.