Svikter Otto Jespersen

Publikum vil ikke se sommershowet.

Otto Jespersen
Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Showet hadde mulighet til å gå i tre uker på Hotell Klubben i Tønsberg, men gikk bare to uker på grunn av lav interesse hos publikum, sier hotelldirektør Morten Ertsås.

- Vi hadde gått ut og reklamert for to uker, og hadde en tredje uke som back-up. Men så lenge vi ikke selger billetter nok til de to ukene så blir det naturlig nok ikke ekstra-forestillinger, sier han.

Otto Jespersens show "Redd mann roper" har fått varierende kritikk av anmelderne, men har hatt suksess i Oslo. Jørg Ellertsen hos Dizzie Showteater forteller at Otto Jespersen bare planla to uker med show i Tønsberg, men at han kunne gått en uke til dersom interessen hadde vært større.

- Hadde det vært enorme køer så hadde vi fortsatt, men det var det ikke, sier han.

Svært kjedelig

Det er ikke første gang et show blir avlyst i Tønsberg på grunn av manglende oppslutning, men det er sjelden at det skjer og kjedelig for Hotell klubben, sier Ertsås.

- Det er klart at det ikke er gunstig.

Om én uke overtar Halvdan Sivertsen scenen på Klubben, og to uker senere gjester Ylvis-brødrene den tradisjonsrike sommershowscenen. Dermed blir det bare én uke uten sommershow, og avlysningen får liten betydning, mener Ertsås.

- Vi lever av å selge mat og drikke og rom. Det blir det selvfølgelig litt mindre av denne uken, men vi selger rom iallefall, sier han.