NRK Meny
Normal

– Jeg tenkte: hvorfor ikke?

Thomas Thorbjørnsen «føler seg håpefull» på Facebook.

Thomas Thorbjørnsen holder plakaten.

THOMAS SØKER KJÆRESTE: Med dette bildet håper Thomas Thorbjørnsen å finne kjærligheten.

Foto: Privat/skjermdump Facebook

Det er mange måter å skaffe seg kjæreste på. Det vanligste er kanskje å treffe noen på byen eller gjennom venner. Med internett har det kommet utallige datingsider, som tilbyr personlighetsanalyser, matching og nærmest garanterer at du finner en partner.

Thomas Thorbjørnsen (42) har prøvd det meste, men er likevel singel.

Nå har han gjort et nytt forsøk, denne gangen på Facebook.

– Jeg tenkte: hvorfor ikke?, sier han.

– Tomt uten kjæreste

DJ-en fra Tønsberg har lagt ut et bilde av seg selv med en plakat der det står:

Jeg er en pappa, kollega og bror, men mangler en viktig del, nemlig kjæresterollen. Vil du gå på en date med meg? Send pm.

– Man har mange roller i sitt liv, og det er klart at det er noe som mangler når det ikke er noen kjæreste der. Det blir tomt og trist, sier han til NRK.

Ønsker en å dele livet med

Thomas Thorbjørnsen holder plakaten.

RESPONS: Etter at bilder ble lagt ut onsdag forrige uke, har han fått mange positive tilbakemeldinger. Den neste uka venter to dater.

Foto: Privat/skjermdump Facebook

Selv om en potensiell kjæreste bør like 80- og 90- talls musikken dj-en ofte spiller, understreker Thorbjørnsen at han ikke har noen spesielle krav.

– Jeg har ingen fasit, men jeg ønsker en jeg kan dele resten av livet mitt med. Jeg vil ikke være snever og si at hun må være sånn og sånn. Man må gi og ta litt i et forhold, sier han med et smil.

Bildet har ligget ute i en uke nå, og responsen har vært overveldende, kan 42-åringen fortelle. I skrivende stund er det delt 104 ganger.

En kjernekar og en solstråle, er kun to av de mange komplimentene han har fått.

– Når en gjør et slikt stunt, så tenker en at en får ta det som det kommer. Det finnes alltid noen negative personer der ute, men jeg har kun fått positive reaksjoner. Jeg blir nesten litt rørt av å lese meldingene, det er mange fine ord.

To dater

42-åringen har også fått flere direkte henvendelser på innboksen sin, og onsdag kan han fortelle at han har avtalt to dater. En til helgen, og en neste uke.

– Det er kjempehyggelig, og det var jo det som var målet med dette.

Likevel er det bare å ta kontakt, legger Thorbjørnsen til, for det er jo ikke sikkert at det blir helt match på første date ...