Bohinen: – Ren lykke!

SANDEFJORD (NRK): Kjell Rune Sellin skøyt SF opp i eliteserien.

Opprykk til eliteserien 23.10.16.
Foto John-André Samuelsen

FEST: Sandefjord rykket opp til eliteserien etter 1-0 seieren over Bryne. Gleden var enorm! (Foto: John-André Samuelsen)

Sandefjord er klar for eliteserien før den siste runden i 1. divisjon. Det ble klart da de vant 1–0 hjemme mot Bryne søndag.

Kjell Rune Sellin ble helten for hjemmelaget med sin matchvinnerscoring etter 85 minutter.

– Det er en fantastisk følelse, sier Sellin til NRK etter kampen.

Sandefjordspillere jubler etter opprykk til eliteserien.

GLEDE: SF-spillerne jublet hemningsløst etter kampen.

Kaptein Geir Ludvig Fevang måtte ut med skade midtveis i 2. omgang, og hadde på seg findressen da dommeren blåste av for full tid. Det hindret han imidlertid ikke i å ta et realt svalestup på den våte gressmatta.

– Helt klart verdt det, flirer Fevang, før han blir dynket i sjampanje av elleville lagkamerater.

– Ren lykke!

Lars Bohinen klemmer etter at opprykket var et faktum.

GRATULASJONER: Trener Lars Bohinen kunne juble etter søndagens hjemmekamp.

SF-trener Lars Bohinen var ekstatisk da opprykket var et faktum.

– Nå føler jeg bare ren lykke. Jeg er fantastisk stolt over denne gjengen og denne klubben. Vi har kjempet hardt for alt vi har fått og gjort, og nå har vi klart det, sier Bohinen.

Han innrømmer at han i juli så litt mørkt på muligheten for opprykk til eliteserien, da lagets hans tapte fire strake kamper.

– Jeg har alltid ment vi er gode nok, men vi ble nesten slått knockout en periode.

Men så reiste de seg igjen., og de siste ti kampene har endt med syv seire og tre uavgjort for SF.

Gullkamp i Kristiansund

Også Kristiansund kunne juble for opprykk etter 1–1 mot Jerv og ett poeng i den nest siste serierunden i 1. divisjon.

Resultatene betyr at Jerv på tredjeplass ikke har mulighet til å ta igjen verken Sandefjord eller Kristiansund.

Sandefjord leder nå 1. divisjon på målforskjell foran Kristiansund. De to lagene møtes i en ren finale om seriemesterskapet på Nordmøre neste søndag.

– Vi ønsker å vinne "hele driden"!, slår en svært lykkelig Lars Bohinen fast.