Regner med å bli bua på

– Jeg kjenner noen folk som heier på den klubben her. Kjenner jeg de rett så blir det sikkert litt buing, ler Strømsgodsets Espen Bugge Pettersen før første runde i NM. Onsdag møtes FK Tønsberg og Strømsgodset til cupkamp i Tønsberg.

Espen Bugge Pettersen gleder seg til cupkamp i hjembyen

SE VIDEO: Espen Bugge Pettersen gleder seg til onsdag.

Espen Bugge Pettersen skrev i vinter under for Strømsgodset. Nå har han flyttet hjem til Tønsberg og pendler til Drammen. Han håper han får spille cupkampen mot tredjedivisjonslaget i hjembyen. For den tidligere Eik-keeperen har et nostalgisk forhold til Gressbanen.

– Jeg ser for meg hvordan gamle Gressbanen var med tretribuner og grus rundt. Også husker jeg stemningen fra da jeg var liten og var på Eik-kampene.

Trist at byen ikke har bedre lag

Bugge synes det er trist at Tønsberg ikke har et lag høyere opp i divisjonene. Han mener byen ihvertfall burde hatt et førstedivisjonslag. Likevel vil han naturlig nok ikke heie på FK Tønsberg i onsdagens kamp.

Espen Bugge Pettersen

NOSTALGISK FORHOLD: Bugge husker Gressbanen fra gamledager.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

– Nei, jeg gjør ikke det. Der må jeg skuffe bysbarn. Jeg er ansatt i Godset, og da heier jeg selvfølgelig på dem. Jeg får heie på Tønsberg i resten av kampene.

Håper på 2700 tilskuere

En som heier på FK Tønsberg, er daglig leder i klubben, Erik Huseby. Han forteller at det internt i administrasjonen i klubben har blitt tippa på hvor mange som kommer for å se kampen. Det høyest tippa antallet er 2700 mennesker.

Erik Huseby

SPENT FØR ONSDAG: FK Tønsberg håper mange kommer på kampen.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

– Også håper vi selvfølgelig på et godt resultat.

Og at Bugge har en dårlig dag i mål?

– Skal ikke kommentere det, men vi håper ballen blåser vår vei, for å si det sånn.

Vi overrasket Bugge med en utfordring på Gressbanen mandag. Den kan kanskje være til inspirasjon for FK Tønsberg sine spillere. Se den i videoen over.