Ragn-Sells overtar søppelhentingen i Vestfold

Vesar har inngått en avtale med Ragn-Sells AS om å ta over avfallsinnsamlingen etter Veireno-konkursen.

Søppelbil - veireno

OVERTAR AVTALEN: Ragn-Sells overtar både de ansatte og bilene som Veireno har brukt i Vestfold.

Foto: Philip Hofgaard / NRK

Det er i en pressemelding onsdag kveld at avtalen offentliggjøres. Veireno har i lengre tid slitt med å gjøre jobben, spesielt i Oslo, og slo seg selv konkurs på tirsdag. Allerede dagen etter er det altså klart at Ragn-Sells overtar avtalen i Vestfold.

– Vi er svært fornøyde med denne løsningen. Det har vært viktig for oss å sikre kontinuitet i tjenestene. Ragn-Sells er en ryddig, kompetent og solid aktør med omfattende erfaring innen avfallshåndtering, sier daglig leder Andreas Gillund i Vesar, i pressemeldingen.
– Det er også gledelig at de tidligere Veireno-ansatte i Vestfold er sikret videre jobb takket være Ragn-Sells, legger han til.

Dermed virker det klart at alle ansatte, og bilene som Veireno har brukt, vil bli med videre i driften som nå overtas av Ragn-Sells.

På renovasjonsbilen står det "Takk for maten".

FORTSETTER MED BIOGASS: Avfallsinnsamlingen har siden oktober 2015 foregått med biler drevet på klimavennlig biogass. Det skal Ragn-Sells også gjøre fremover.

Foto: Hans Petter Reppe / NRK

Ifølge pressemeldingen er Ragn-Sells en familieeid gjenvinningsentreprenør med virksomhet i 6 land, de er en totalleverandør av tjenester knyttet til håndtering av avfall og gjenvinning.

Selskapet har 400 ansatte i Norge, og til sammen 2500 ansatte i konsernet. I Norge er virksomheten fordelt på 20 avdelinger, deriblant på Borgeskogen i Vestfold. Selskapet driver også fire gjenvinningsstasjoner i Vestfold.