NRK Meny
Normal

Ordførerduell i Vestfoldsendinga

Ordførerkandidat for Larvik Høyre, Bjarne Steen mener Larvik trenger gjennomføringskraft. Ordfører Rune Høiseth (Ap) mener kommunen allerede sitter på løsningen.

Ordførerkandidat for Larvik Høyre, Bjarne Steen, møtte sittende ordfører Rune Høiseth, fra Arbeiderpartiet, til debatt i NRK Vestfoldsendinga.

Valglogo

Høyre i Larvik ønsker å fjerne Rune Høiseth fra ordførerstolen, og mener nye arbeidsplasser er det viktigste i årets valg.

– Vi ønsker flere arbeidsplasser som vil gi flere folk i Larvik kommune. Vi vil føre en aktiv næringspolitikk. Vi må gjøre Larvik mer attraktivt, slik at vi får befolkningsvekst, sier Steen.

Steen møtte ordfører Rune Høiseth til debatt i NRK Vestfoldsendinga. Høiseth mener kommunen allerede har løsningen og har hatt en god utvikling de siste to årene.

– Vi har hatt en god prosess, frem mot en næringsplan. Her ligger oppskriften, både på handling og konkrete tiltak. De som er interesserte i hvordan vi skal få vekst i arbeidsplasser og bevare de vi har, kan se på næringsplanen, sier Høiseth.