NRK Meny
Normal

Mann stukket ned i Larvik

En 55 år gammel mann er pågrepet mistenkt for å ha stukket en 40-årig mann med kniv flere ganger i en leilighet i Larvik lørdag kveld.

Knivstikking i Larvik 12.04.14

Her blir den antatte gjerningsmannen ført inn på politihuset. Han skal avhøres i løpet av søndagen.

Foto: Geir Eriksen

Politiet ble varslet om knivstikkingen rett før klokka 22 lørdag kveld.

Det er foreløpig uklart hvor skadd mannen er, men han skal ha blitt påført flere stikk i overkroppen med en spiss gjenstand.

– Mannen befant seg i gaten utenfor noen hus da vi kom til stedet. Han var ved bevissthet og ble kjørt til sykehuset i Tønsberg, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Kjetil Indahl til NRK.

Væpnet politi lette etter den antatte gjerningsmannen i nærområdet, men kort tid senere meldte han seg selv for politiet i Larvik.

– Den mistenkte meldte seg selv for politiet like før klokken 23. Han blir sittende i arresten over natten i påvente av avhør, forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet vet foreløpig ikke hvor knivstikkingen skal ha skjedd, eller hva slags relasjon det er mellom den antatte gjerningsmannen og offeret.

– Vi har snakket med flere vitner, men inntil de involverte er avhørt er det for tidlig å gå ut med detaljer i saken, sier operasjonslederen.

Laster kart, vennligst vent...

(NRK/NTB)