NRK Meny
Normal

Konas venn forklarer seg i dag

Politiet tror sjalusi kan ha fått 44-åringen til å drepe kona. Hennes hemmelige venn forklarer seg i dag.

 

 

Nøtterøy-drapet - Arild Holden - forsvarer
Foto: rune Christoffer Holm / NRK

44-åringen fra Nøtterøy  er tiltalt for å ha drept kona si under særdeles skjerpende omstendigheter. På rettssakens tredje dag skal retten få høre forsvarets vitner.  

 Sjalu

Da 44-åringen forklarte seg i retten mandag, kom det frem at han mistenkte at kona hadde et forhold til en annen mann. Sommeren før hun ble drept forandret kona seg, hun slanket seg flere kilo, ble opptatt av klær og jobbet stadig mer.

Det har vært spekulert i om kona hadde en elsker, eller i det minste en fortrolig venn. Dette får retten belyst i dag når konas hemmelige venn skal forklare seg. Trolig skjer det via telefon, fordi han for tiden oppholder seg i utlandet. 

Ville skilles 

 

Nøtterøy-drapet

I går var det blant annet den drepte kvinnens familie og en arbeidskollega som forklarte seg i Tønsberg tingrett. Søsteren og faren tegnet et bilde av tiltalte som en manipulerende og sjalu mann, som alltid tok enkleste vei ut av problemene sine.

Kvelden før hun forsvant skal kona ha fortalt søsteren og foreldrene sine at hun ville skilles.

Ifølge tiltalen skal Nøtterøy-mannen ha drept kona ved å slå henne i hodet med en hammer gjentatte ganger. Deretter skal han ha fraktet liket ut til skogen ved Tønsberg skytebane og gravd det ned.