Kommer til å tape så det synger

Håndballegenden Johnny Jensen sier adjø som spiller i kveldens kamp mot et av verdens beste lag, nemlig tyske SG Flensburg-Handewitt.

Johnny Jensen
Foto: Lina Gaganis / NRK

Jensen sier til NRK at den tyske klubben har betydd mye for hans karriere og at det da blir ekstra gøy å avslutte spillerkarrieren med en kamp mot nettopp disse herrene.

– Kveldens kamp skal egentlig bare være moro, men kjenner jeg meg selv rett så kommer det til å bli litt alvor også, sier Jensen.

Det er altså med stor fanfare at den tidligere landslagsspilleren tar adjø med parketten. Jensen har til nå vært spillende trener for Nøtterøy håndball og det er med tungt hjerte at han gir seg.

– Tiden var inne for å gi seg, men det kan godt hende at jeg dukker opp på banen i ny og ned, sier Jensen.

Tyskere til fjells

Etter kampen skal de tyske spillerne få bryne seg på litt norsk kultur, de skal nemlig få bli med opp i den norske fjellheimen.

– Jeg måtte jo finne noe å lokke laget opp hit med, derfor tar jeg dem med opp til Besseggen, sier håndballegenden.

Litt fest også

Nøtterøy har for anledningen hentet inn forsterkninger fra flere norske klubber, det er nemlig ingen puslinger de skal møte.

– Det er helt urealistisk å tro at vi skal vinne, men jeg håper i det minste at vi ikke taper så altfor mye. Hvis vi taper med ti poeng er jeg fornøyd.

Kampen går av stabelen onsdag kveld klokken syv. Deretter blir det litt fest og moro på Tønsberg brygge, og alle er velkomne til å bli med på begge deler.