Klassequizen 2018, Vestfold

 • Klassequizen: Andebu mot Stokke

  Den andre semifinalen i Klassequizen i Vestfold var mellom Stokke og Andebu. Det var til slutt Andebu som vant med 11 poeng mot Stokkes 7. Dette er aller første gang Andebu ungdomsskole er med i Klassequizen, og sammen med Byskogen skole fra Tønsberg skal Edvard Heyerdahl Speilberg, Gabriel Olsen og Maja Kjærås Moland delta fra Vestfold.

  Andebu ungdomsskole
  Foto: Karoline Stangenes / NRK
 • Hør Klassequizen kl. 14.10

  Den andre semifinalen i Klassequizen Vestfold kan du høre i Vestfoldsendinga klokken 14.10 i dag. Tiendeklassinger fra Stokke og Andebu deltar. Ekstra nyhetssendinger om Listhaug-saken var årsaken til at semifinalen ikke ble sendt tirsdag morgen. I går gikk første semifinale av Klassequizen, der Byskogen skole i Tønsberg vant.

 • Klassequizen: Byskogen slo Holtan

  I den første av to fylkessemifinaler, trakk Byskogen skole fra Tønsberg det lengste strået og vant 11–10 over Holtan fra Horten. Det betyr at Hans Kristian Edvardsen, Jenny Thorén og Synne Johre Christiansen skal representere Byskogen i den nasjonale, tv-sendte, finalen.

  Klassequizen Byskogen skole
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Klassequizen: Svelvik ungdomsskole

  Mikaela Petrovic, Håkon Aase Kristiansen og Ole Andreas Christoffersen fikk 6 av 12 rette i Klassequizen i dag. Det holdt dessverre ikke til avansement. Holtan, Andebu, Stokke og Byskogen ungdomsskoler er klare for fylkessemifinale førstkommende mandag og tirsdag.

  Svelvik ungdomsskole klassequizen 2018
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Klassequiz: Sande skole

  Nok en skole fikk ni poeng i Klassequizen i Vestfold i dag. Jonathan Auke, Ingrid Gjessing og Joakim Hunskår representerte Sande ungdomsskole under dagens Klassequiz. Andebu og Holtan troner øverst med 11 poeng.

  Sande ungdomsskole
  Foto: Karoline Stangenes / NRK