Her får Michael (2) sin aller første «tatovering»

Det var et stort øyeblikk for lille Michael da han fikk sin første «tatovering» av pappa Arild.

Her får Michael (2) sin aller første tatovering

STOLT FAR OG SØNN: Her får lille Michael sin aller første «tatovering» av pappa Arild.

– Michael har en mamma og pappa som har ganske mange tatoveringer. Han er veldig opptatt av våre tatoveringer, og når han tegner, bruker han ofte ikke papir, men bruker ofte huden som lerret, ler tatovør og pappa Arild Flatebø.

Flatebø har jobbet som tatovør i over 20 år, og sammen med moren til Michael, Susanne Yvonn Pettersen, driver de Contrast Ink Tattoo i Sandefjord.

Han forteller at det var et veldig spesielt øyeblikk for toåringen da han fikk være med i studioet og fikk sin aller første tatovering.

– Han har nettopp lært å si tatovering, og han har lenge pekt på armen sin og tatoveringene vi har her. Vi kjøpte noen sånne klistretatoveringer, og så fikk han velge selv hvem han ville ha, og hvor på kroppen han ville ha den, sier Flatebø.

Les også:

Michael (2) er stolt av tatoveringene sine

Etter at klistretatoveringene var på, var det en særdeles stolt toåring som kunne speile seg, og se resultatet.

Foto: Privat

Superstolt toåring

Lille Michael valgte et hjerte som det sto «mor» inni, og hele seansen blir høytidelig festet til film.

– Etter at han hadde fått på tatoveringen sto han og så seg i speilet, smilte og så på tatoveringen. Da han kom i barnehagen dagen etterpå var han utrolig stolt, og viste frem tatoveringen sin til alle.

Michael vet godt hva en tatovering er

Michael vet godt hva en tatovering er. Her i tatoveringsstudioet i Sandefjord.

Foto: Privat

Selv om Michael denne gang kun fikk en «liksom-tatovering» er pappa Arild svært bevisst overfor sønnen at det er aldersgrenser, og ikke bare en lek å ta en tatovering på kroppen.

Vi er veldig strenge på det. Det er 18-årsgrense, og jeg kommer nok til å være enda strengere overfor Michael. Om han vil ha en tatovering når han blir eldre, kommer vi til å veilede han med tanke på valg av motiv, størrelse og hvor på kroppen tatoveringen bør være, sier han.