NRK Meny
Normal

Fyll og bråk natt til 1. mai

Det har vært en travel natt til, 1. mai for politiet i Vestfold.

politibil
Foto: Yngve Tørrestad / NRK

Det startet i Tønsberg der en beruset kvinne i 20-års alderen anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å forlate sentrum. Hun hadde i tillegg delt sin legitimasjon med en yngre venninne som ikke var gammel nok for utelivet.

Litt senere ble en svært beruset mann i 20-årsalder innbrakt fra nedre del av sentrum da han ikke kunne ta vare på seg selv.

Så ble en mann i slutten av 20-åra innbrakt etter å ikke etterkommet pålegg om å forlate sentrum etter at han var involvert i et slagsmål

I morgentimene ble det også meldt om at noen hadde flyttet benker og andre ting ut i vegbanen i Valløveien ved Meny. Det var for anledningen tåkete og benkene kom brått på, melder politiet.

Klaget på russ i Sandefjord

Politiet mottok klager på russebusser som hadde tatt tilhold på området ved den gamle flyplassen på Torp. Etter hvert ble det også meldt om slåssing på stedet. Patruljene på stedet ga pålegg om at russen skulle forlate stedet, noe de etterkom.

I en av bussene kom patruljen over to mindreårige jenter. Begge jentene var 15 år og ble overlatt til familiene.

En gutt i slutten av tenårene blir også anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg etter å ha forsøkt å ta seg inn på russens arrangement i Skjellvika. Han opptrådte ellers ufint overfor politiet på stedet

Senere på natten ble en mann i slutten av 20-åra innbrakt etter å ikke ha etterkommet pålegg om ikke å returnere til en adresse der han hadde truet en person. I forbindelse med innbringelsen forulempet han også patruljemannskapet med ukvemsord og ufin opptreden. Forholdet anmeldes.

Knuste rute i Holmestrand

I Kvelde fikk politiet melding om uro og tilløp til slåssing på varmestua på idrettsanlegget der det var fest. En person var slått i ansiktet. Ingen ble pågrepet, men forholdet anmeldes.

I Holmestrand ble en kvinne i 20-åra pågrepet og satt i arrest etter å ha knust en rute på et utested og deretter tatt kvelertak på en dørvakt.

Og i Horten ble en mann i 30-årsalderen stanset kjørende i bil til tross for at han ikke har gyldig førerkort. Vedkommende blir anmeldt.