Savnet etter trafikkulykke – funnet i live etter fire dager

En mann i slutten av tenårene ble mandag kveld funnet i live ved Danebo mellom Larvik og Sandefjord etter å ha vært savnet etter en trafikkulykke fredag morgen.

Leteaksjon ved Danebo

LETEAKSJON: Store letemannskaper ble satt inn i letingen etter mannen. Nesten fire døgn etter ulykken ble han funnet skadet og brakt til sykehus.

Foto: GFoto Geir Eriksen

Mannen ble funnet klokken 21.51 mandag, opplyser politiet i Vestfold.

– Mannen har vært savnet siden fredag morgen etter at han var involvert i en trafikkulykke. Han var i live da han ble funnet og ble kjørt til Sykehuset i Vestfold, der han ble innlagt, opplyser operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Laster Twitter-innhold

Lette på nytt

Han forteller at mannen satt i en stjålet bil som kjørte inn i en garasje ved Danebo mellom Sandefjord og Larvik natt til fredag. En annen ung mann ble pågrepet etter denne ulykken, og politiet søkte med hund etter andremann, uten resultat.

– Men da han ikke dukket opp andre steder, dro vi ut til stedet igjen og lette nøyere. Han ble funnet noen hundre meter fra ulykkesstedet, forteller operasjonslederen.

Han kan ikke svare på om den unge mannen gjemte seg for politiet eller om det var skadene etter utforkjøringen som gjorde at han befant seg i skogen.

Ikke avhørt

Det skal ha vært funn av gjenstander i området ikke langt fra ulykkesstedet som gjorde at det ble satt i gang leteaksjon mandag kveld, skriver Østlands-Posten.

Operasjonsleder Anne Meyer sier til NRK tirsdag morgen at det fortsatt er mye politiet ikke vet om mannens bevegelser eller hvilken tilstand han er i.

– Mannen er ikke avhørt, og vi venter på tilbakemelding fra sykehuset.

Saken etterforskes av politiet i Larvik.

Politiet i Vestfold fikk bistand fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske redningshunder og Norsk Folkehjelp i leteaksjonen.

Laster kart, vennligst vent...

FUNNET: Mannen ble funnet nesten fire døgn etter ulykken, ikke langt unna ulykkesstedet nær grensen mellom Sanedfjord og Larvik.