Normal

Frykter juling på hjemmebane

– Vi har stor respekt for motstanderlaget, sier LHK-trener Tor Odvar Moen. I kveld tar laget hans imot HCM Baia Mare til kamp i Mesterligaen.

Sandra Toft

Den danske LHK-målvakten Sandra Toft reddet laget sitt fra flere skumle situasjoner under forrige kamp mot HCM Baia Mare. Trener Tor Odvar Moen håper det vil gå like bra eller enda bedre denne gangen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Sist lagene møttes endte det 24–23 til Larvik Håndballklubb. Nå knyttes det stor spenning til returkampen.

Tøff motstand

Det er et skjerpet LHK som tar imot jevngode motstandere fra HCM Baia Mare.

– Vi er nødt til å være klare med kniven mellom tennene, hvis ikke får vi juling, tror LHK-trener Tor Odvar Moen før kveldens kamp.

Han legger til at laget hans er klar over at de ikke automatisk vil få to poeng bare fordi de vant den forrige kampen.

– Vi gjorde veldig mye i kampen der nede som ikke var bra nok, som vi vil bli straffa for hvis vi gjør det samme en gang til, mener Moen.

Han trekker frem det han kaller for en fantastisk prestasjon av Sandra Toft som reddet hele sju av elleve sjumetere på utsiden sist kamp.

– Hvis vi kommer i en slik situasjon igjen kan det bli skummelt, her er vi nødt til å gi alt vi har for å vinne, så enkelt er det.

Les også:

Håper på fult trøkk

LHK har tidligere slitt med glissent publikum på kampene sine. Dette tror ikke trener Moen vil bli noe problem denne gangen.

– Det ser bra ut, og det var et voldsomt liv der sist vi spilte kamp i Mesterligaen.

Han mener kveldens kamp vil by på spenning til siste slutt for dem som møter opp.

– Jeg tror dette kan bli en av de artigere håndballopplevelsene i Arena Larvik i år, det er i alle fall lagt opp til det, avslutter Moen.

Kampen spilles i Arena Larvik klokka 18:15.