NRK Meny
Normal

Frister med millionbonus

Spillerne i Sandefjord fotball får rekordstor millionbonus dersom de berger plassen i eliteserien.

Sandefjord Fotball - Samuel Isaksen jubler etter scoring.

Sandefjord fotball og spillerutvalget er enige om rekordbonuser dersom SF- spillerne oppnår de sportslige målene i høstsesongen og berger plassen i eliteserien.

Dessuten får spillerne en firedel av klubbens cupinntekter, skriver Sandefjords Blad.

 

Får som fortjent

- Jeg synes det er en rettferdig avtale der spillerne får det de fortjener, sier kaptein Tom Kristoffersen.

Kaptein Tom Kristoffersen mener det er på sin plass at spillerne får lønn som fortjent. Men Kristoffersen understreker at milliongulerota ikke er viktig for lagets innsats.

- Det er ikke viktig i det hele tatt, vi går ut på grasset og gir hundre prosent uansett, sier kapteinen.

Serien viktigst

Tar Sandefjord første, andre eller tredje plass skal to millioner deles på laget, får de fjerde, femte, sjette eller sjuende plass skal 1, 25 millioner kroner deles og hvis de er med i neste års eliteserie får de en million kroner på deling.

Elitespill eller ikke får de allikevel 25 prosent av klubbens cupinntekter. Til tross for cupinntekter, så er det elitespill som er viktigst mener Kristoffersen

- For klubben og for oss spillerne er det viktigst at vi gjør det bra i serien, det er der mesteparten av inntektene ligger.Det er flere seriekamper enn cup-kamper i året. Det er ikke problem å satse fullt på begge deler, og som enkeltopplevelse er nok en cupfinale noe av det største en kan oppleve, sier Kristoffersen.