NRK Meny
Normal

Fly til Torp måtte nødlande

Ifølge medpassasjerer skal én person ha sparket i cockpitdøren på flyet som var på vei fra Bucuresti i Romania til Torp.

Torp Sandefjord Lufthavn
Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

     Stefan Söderholm ved operasjonssentralen i Skåne politidistrikt i Sverige bekrefter overfor VG at det tirsdag kveld har vært en hendelse om bord i et fly som landet i Malmö.

– Klokken 1905 fikk vi inn en melding fra Sturup flyplass om at kapteinen om bord på et fly ville ha assistanse fra politiet fordi en person lagde bråk om bord. Klokken 1924 fikk vi meddelt at personen var lagt i håndjern. Minst en person er tatt i arrest, sier Söderholm til avisa.

Han har ikke flere detaljer verken om hendelsen eller hvor flyet kom fra, eller skulle til.

Brølte i kabinen

VG har vært i kontakt med en passasjer om bord på det aktuelle flyet, som tilhører flyselskapet Wizz Air. Han forteller at episoden startet med at en mann stod i kabinen og brølte.

– Deretter løper han gjennom midtgangen frem til cockpiten hvor han får inn to spark før han blir overmannet av mange mannlige medpassjere. Det hele var over på fem minutter, og det var relativt rolig stemning under landingen, forteller passasjeren.

Flyet skulle etter planen ha landet på Torp klokken 19.50, men har fått ny tid klokken 21.25.