NRK Meny
Normal

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Sandefjord

Kvinnen som ble funnet død onsdag, hadde synlige skader.

Vestfold-politiet bla varslet om den døde kvinnen onsdag kveld, og teknikere undersøkte boligen hennes natt til torsdag og torsdag morgen.

De vet foreløpig ikke hva som har skjedd med kvinnen og etterforsker dødsfallet som mistenkelig. De vil forsikre seg om at det ikke har skjedd noe kriminelt.

– Det er funnet en død person og hun har noen skader. Vi ønsker å finne ut av hva som har skjedd og hvorfor hun er død. Foreløpig er det ikke noe som tilsier at det har skjedd noe kriminelt, det kan være en ulykke, men vi må være sikre på det, sier leder for etterforskningsseksjonen i Sandefjord, Merethe Torp Nilsen, til NRK.

Av hensyn til etterforskningen, ønsker hun ikke å kommentere hva slags skader det er snakk om, annet enn at det dreier seg om ytre skader.

– Jeg kan ikke si så mye ennå. Det er en sak som er under etterforsking og det vil bli gjennomført en obduksjon de nærmeste dagene. Foreløpig kan jeg ikke si noe mer om hvor stort omfanget er i forhold til skadene, men det er en synlig skade og blødning, og derfor ønsker vi å finne ut av hva som har skjedd og hvorfor hun er død.