NRK Meny
Normal

En kamp om penger og ære

SANDEFJORD (NRK): Vinner Sandefjord hjemme mot Vålerenga på mandag så gir milliardær Øystein Stray Spetalen 100.000 kroner til SF.

Trenere2

MØTES: Øystein Stray Spetalen, Kjetil Rekdal og Lars Bohinen møtes på hjemmearenaen til Sandefjord på mandag.

Foto: NRK

– For meg personlig er det gøy å møte Kjetil og laget hans. Vi vokste nær sagt opp sammen. Det er alltid gøy å slå han, tipper han også synes det er gøy å slå meg, sier Bohinen.

– Det er ikke Lars mot Kjetil som skal spille. Men det er jo sånn at når man har jobba sammen og spilt sammen, så er det noen morsomme poeng. Alle vil innerst inne vinne, sier Rekdal.

Spetalen lover hevn

Milliardær Øystein Stray Spetalen har vokst opp i Sandefjord, men har også et nært forhold til osloklubben. Milliardæren kommer til å være på kampen.

– Ja, jeg gir 100.000 kroner til klubben på mandag hvis de slår Vålerenga, men det har Kjetil Rekdal lovet meg at jeg skal slippe, sier Spetalen til NRK.

Hva om du må betale disse pengene til Sandefjord, hva sier du da til Kjetil Rekdal?

– Da må jeg tenke på en liten hevn. Den skal jeg spare på til senere. Men jeg håper Sandefjord bruker pengene riktig, så de kan bli enda bedre i siste halvdel av sesongen.

Tror ikke pengene påvirker

– Jeg er ekstremt lite interessert i fokus på resultat og penger, og hva det måtte medføre, sier Bohinen

– Så 100.000 er ikke en ekstra liten gulrot?

– Nei, det tror jeg ikke, verken for spillerne eller meg. Men det er fint for klubben, og det er fint at vi har folk som synes det er gøy med innspill og bidrag.

– Jeg tror ikke Sandefjord trenger 100.000 fra Spetalen i motivasjon for å slå Vålerenga, den motivasjonen har de fra før, sier Rekdal.

Slengbemerkninger

– Jeg tror han gjør det samme som han har gjort de siste femten åra. Forberedelsene hans går på å være solid i det defensive, sier Bohinen om Rekdals forberedelser til kampen.

– Jeg har erta Lars med at 3-5-2 er 7-1-2, eller 8-0-2, svarer Rekdal om formasjonen Bohinens Sandefjord spiller.

Sandefjord har seks poeng og fjortendeplass på tabellen, Vålerenga ligger på tredjeplass med 17 poeng. Likevel har ikke milliardær Stray Spetalen tenkt til å høyne innsatsen før kampen.

– Nei, for jeg er ikke helt sikker på at Kjetil Rekdal holder ord. Vi får se på returoppgjøret på Ullevål om jeg kan høyne da.

Hør kampen på NRK klokka 20.00 på mandag.