– Skal si at jeg elsker han

Torsdag går 16-åringens drøm endelig i oppfyllelse.

Katarina Groth sitter i sengen med masse Justin Bieber-plakater rundt seg.

«BELIEBER»: – Han er veldig kjekk, utrolig musikalsk og flink til å synge, sier Katarina Groth om sitt store idol.

Foto: Anne Melsom Bjerke / NRK

Det er ingen tvil om at det bor en ekte «belieber» i Sande. På Katarina Groths soverom er veggene tapetsert med Justin Bieber-plakater. Popstjernen preger også sengetøyet, klær, parfymer, bøker, filmer, matbokser og tannbørsten hennes.

Justin Bieber holder konsert i Oslo torsdag, og ikke bare skal 16- åringen få med seg den – hun har også vunnet et møte med stjernen.

– Jeg har ikke sovet mye i natt, jeg har bare tenkt på at jeg skal møte ham. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Det er mye sommerfugler i magen og jeg klarer ikke helt å sitte rolig, sier hun når NRK er på besøk torsdag morgen.

Har noe å fortelle ham

16-åringen har vært fan av Justin Bieber siden han ble kjent i 2008, og hun har fulgt han gjennom hele karrieren.

– Jeg har fulgt han i alle år, gjennom både tunge og gode perioder. Jeg vet alt om ham, og føler at jeg kjenner han litt. Det føler man når man er en «belieber», sier hun.

Groth vet hun ikke får mange sekundene med stjernen, men har likevel et håp om å fortelle ham noe.

– Jeg har lyst til å si at jeg elsker han, at han betyr veldig mye for meg og at jeg er der for ham. Det er ikke mange sekundene jeg får, så jeg vet ikke om jeg får sagt det, men jeg skal prøve, sier hun med et smil.

Bilder av Justin Bieber på bøker, klær og sengetøy.

FAN: Det er ingen hemmelighet at 16-åringen fra Sande er en stor fan av canadieren. Torsdag skal hun endelig få møte han.

Foto: Anne Melsom Bjerke / NRK