Brann i metallhaug i Re

Det begynte å brenne i en haug med blant annet mye metall på Revac i Re natt til tirsdag.

Brann i metallhaug

Brannen er slukket.

Foto: Vestfold interkommunale brannvesen

Brannvesenet ba folk i nærheten av metallhaugen på Lundteigen industriområde holde vinduer og dører lukket fordi røyken kunne være giftig.

Like før klokken 07.00 opplyser brannvesenet at de har gjort seg ferdig på stedet og at bedriften overtar og følger med på haugen.

– Det er ingen indikasjoner på at det er noen fare for at brannen skal blusse opp igjen. Ansatte ved bedriften skal drive oppsyn på stedet. Da vi forlot stedet, var det ikke røyk på der, sier vakthavende brannsjef på stedet, Joachim Jensen.

Andre brannen hos Revac

Det er rundt en måned siden det brant på et annet av Revacs områder i Re. Den gangen var det i en plasthaug på Linnestad industriområde.

Jensen sier nattens brann ikke var like alvorlig.

– Det er alvorlig nok for et selskap å oppleve dette for andre gang, men i forhold til det som skjedde på Linnestad, er ikke denne brannen like alvorlig.

– Vi har holdt på her i mange år nå, og vi har ikke hatt utfordringer med brann tidligere, så vi føler at det er veldig synd at dette skal komme så tett på, og at det i det hele tatt skjer, sier daglig leder ved Revac, Anders Aas.

Brann i Re

Brannvesenet brukte vann og skum i slukningsarbeidet.

Foto: Vestfold interkommunale brannvesen