NRK Meny
Brannvesenet på vei inn i boligen.
Foto: VIB

Brann i flermannsbolig på Sem

Oppsummert

Klokken 11.36 onsdag rykket brannvesenet ut etter melding om brann i en firemannsbolig på Sem. Det ble raskt klart at ingen personer skulle befinne seg i boligen. En kvinne ble fraktet til sykehus.

 • Kjøkkenbrann på Sem

  Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen i en firemannsbolig på Sem i dag. Det brant på kjøkkenet i den ene leiligheten. – Skadene der ble begrenset, og de tre andre leilighetene er nærmest uskadd. Det drypper noe vann ned i en av dem, sier brannsjef Per Olav Pettersen.

 • Kontroll på brann

  Vestfold interkommunale brannvesen melder nå at de har kontroll på brannen på Sem. Det begynte å brenne i 2. etasje i en flermannsbolig onsdag formiddag, men det ble raskt klart at alle skulle være ute av bygget.

 • Brannalarmen gikk

  Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) ble først varslet om brannen på Sem via en automatisk brannalarm. Rett etter ble de kontaktet på nødnummeret. – Vedkommende så åpne flammer, og varslet andre som var i bygget. Det er opplyst at alle skal være ute, opplyser VIB.

 • Brann på Sem

  Det brenner i andre etasje i en flermannsbolig på Sem i Tønsberg. Politiet har fått melding om at alle personer skal være ute av bygget. Røykdykkere er sendt inn, og brannvesenet jobber med å slukke brannen.