NRK Meny
Normal

Bønn fra 100 land for Susanne

I over 100 land blir det nå bedt for den 13 år gamle jenta Susanne fra Slemmestad, som for to uker siden ble påkjørt og slept under en bil i fire kilometer.

Ber for Susanne

Susanne (13) ble påkjørt 18. juni.

Foto: BCC Media/Privat

Familien til Susanne, som er med i Den Kristelige Menighet (også kalt SmithsVenner) opprettet like etter ulykken i Slemmestad 18. juni en bønneblogg jenta..

Til nå har mennesker fra over 100 land vært inne på bloggen for å vise sympati og gi sin støtte til tenåringen og hennes familie, skriver Vårt Land.

Forstander Harald Kronstad i Den Kristelige Menighet i Drammen, sier til avisen at bloggen ble opprettet for å mane til bønn og for å skåne familien.

Årlig storstevne på Brunstad

Fra lørdag 4. juli har Den Kristelige Menighet sitt årlige internasjonale stevne på Brunstad Conferance Center (BCC) i Stokke. Stevnet varer i to uker, og det samles da vanligvis rundt 9000 mennesker fra hele verden på Brunstad.

Siden menigheten engasjerer seg så sterkt for den 13 år gamle jenta, er det liten tvil om at hun blir bedt for også under stevnet.

Slept fire kilometer

Det var 18. juni ulykken skjedde. En sementbil traff først jenta. Bilen bak fanget henne opp, og slepte henne med seg i nærmere fire kilometer.

Susanne ligger til behandling på brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus.

Tilstanden er stabil, men behandlingen av brannskadene må fortsette i lang tid fremover.

Les: Susanne fikk ny hud

Les også: - Ikke skyld på sjåførene