NRK Meny
Normal

– Rev opp døra og slo

– På mandag slo 27-åringen til en tilfeldig person som satt i en bil. Senere i uka slo han til to ansatte ved Sykehuset i Vestfold. I dag blir han fremstilt for varetektsfengsling.

Hærverk på bil

Mannen som ble pågrepet er siktet for å ha bedrevet hærverk på denne bilen samt en moped i Farmannsveien, altså i det samme området der en mann ble utsatt for vold.

Foto: Politiet

Mannen, som for øvrig er en gammel kjenning av politiet, ble filmet da han bedrev hærverk i Farmannsveien i Tønsberg på mandag. Samme dag skal han ha slått til en ung mann som satt i en bil i det samme området.

Sjokkartet opplevelse

En av dem som satt i bilen, forteller at dette skjedde fullstendig overraskende da kameratene satt i den parkerte bilen.

– Plutselig rev en fyr opp døra og begynte å slå på han som satt i førersetet. Vi prøvde å dra igjen døra, men mannen ga seg ikke. Til slutt fikk vi låst dørene og kjørt vekk.

Ingen av dem som satt i bilen ønsker å stå fram med navn etter den sjokkartede opplevelsen. Mannen som slo var helt ukjent for dem, og de aner ikke hvorfor dette skjedde.

Gjenkjent på video

Politiet fikk se videoen av mannen da han bedrev hærverk, og gjenkjente ham som en av politiets kjenninger som har flere tilfeller av vold, tyverier og narkotikabruk på rullebladet.

– Siden vi fikk inn meldingene om det som skjedde på mandag, har vi lett etter 27-åringen. Han ble pågrepet i går, sier operasjonsleder Knut Erik Ågrav hos politiet.

Slo på sykehuset

Mens politiet lette etter den mistenkte, kom det inn anmeldelser fra sykehuset om at to ansatte der også hadde blitt utsatt for slag. Mannen som er pågrepet er siktet for dette også.

– Ingen av dem som ble slått har fått varige skader, men det er snakk om både blåmerker og hevelser, sier Ågrav.

Mannen fremstilles for varetektsfengsling i dag, siktet for tre tilfeller av vold samt to tilfeller av skadeverk. Politiet sjekker også andre saker som har tilknytning til det samme området i det aktuelle tidsrommet.