NRK Meny
Normal

– Posten dumpet reklamen rett i søpla

Et postbud i Tønsberg skal ha dumpet bunker med reklameaviser rett i containeren for papirretur i stedet for postkassene på ruta. – Har ikke plass til dritten i bilen, var forklaringen.

Dumpet reklameaviser rett i papirreturen

Disse bunkene med reklame skal postbudet ha dumpet rett i en container for papirretur denne uka.

Foto: tipser

–Jeg har da for f... ikke plass til denne dritten i bilen!

Postbud

Ifølge en tipser fra Tønsberg observerte han sitt lokale postbud dumpe reklameavisene i en container for papirretur. Vår tipser reagerte og sa til postbudet at dette kan du jo ikke gjøre. – Jeg har da for f ... ikke plass til all denne dritten i bilen, skal postbudet ha svart før han kjørte videre. Hendelsen skjedde for noen dager siden.

XXL ber Posten rydde opp

Bunkene ser ut til å inneholde reklameaviser fra mange firmaer. Mest synlige er reklameavisene fra sportskjeden XXL-sport. Markedssjef, Andreas Hauger, sier at kjeden nå klager denne saken inn til Posten som er deres distrubitør i Vestfold.

Dumpet reklameaviser i papirretur 1

Disse bunkene med reklame skal postbudet ha dumpet rett i en container for papirretur denne uka

Foto: tipser

Hauger ønsker ikke å stille til intervju, men skriver i en e-post: " Vi har nå tatt dette videre med Posten som er vår distributør i Vestfold, for å finne ut hva som har skjedd i dette tilfellet. Når det gjelder postbudets oppførsel og uttalelser, så har jeg ikke noen kommentar til dette utover at det er noe Posten eventuelt får svare på"

Posten beklager på det sterkeste

Informasjonsdirektør i Posten, Tina Mari Flem, reagerer skarpt på historien fra Tønsberg. – Vi vil nå, ut ifra informasjonen vi har mottatt, finne ut hvilket bud som hadde postruta den dagen avisene ble dumpet. Budet vil få en disiplinær reaksjon, sier Flem. – Vi tar denne saken på største alvor.

Tina Mari Flem

Informasjonsdirektør, Tina Mari Flem, reagerer skarpt på hendelsen. Foto: Posten

Foto: Posten Nils Midtbøen

Skjer dessverre noen ganger

– Vi kjenner til noen andre tilfeller der dumping av postreklame har forekommet, men dette er heldigvis uhyre sjelden. Alle slike henvendelser blir tatt på alvor og raskt tatt tak i internt. Dumping av reklame på denne måten skal ikke skje. Slik språkbruk mot noen er ikke akseptabelt og vi beklager hendelsen på det sterkeste, sier Flem.

Hun understreker også at inntektene fra å distribuere reklameaviser er svært viktige for Posten.