Normal

Ville gi barna til Diana Ross

Ifølge nye detaljer fra Michael Jacksons testament, var den nære vennen Diana Ross tiltenkt ansvaret for barna dersom moren Katherine ikke vil eller kan.

Michael Jackson og Diana Ross

Michael Jackson og Diana Ross.

Foto: Billedsentralen / Scanpix

Flere detaljer fra Michael Jacksons testamente er kommet fram i dag da Michael Jacksons syv år gamle testamente ble overlevert en domstol i Los Angeles.

LA Times offentliggjør det fem sider lange dokumentet fra 2002 i sin nettutgave i dag.

Samtidig jobber advokater til foreldrene Joe og Katherine Jackson med å verifisere ektheten i dokumentet.

Her står det svart på hvitt det som ryktene til nå har fortalt: Moren Katherine (79) er gitt ansvaret for de tre barna Prince Michael I (12), Paris Katherine (11) og Prince Michael II (7).

Jacksons tidligere kone Debbie Rowe er ikke nevnt i testamentet. Det er ikke spesifisert i testamentet hvor Jackson ønsket å bli begravet.

Nominerte Diana Ross

Mest oppsiktsvekkende er avsnittet mot slutten i testamentet hvor det står følgende:

Michael Jackson

Michael Jackson og sønnen og et av barna ikledd tradisjonelt arabisk sjal foran ansiktet.

Foto: HASAN JAMALI / AP

Diana Ross, som var gift med Arne Næss jr. fra 1985 til 1999, hjalp Jackson-familien til en karriere da hun i 1969 ga ut plata "Diana Ross Presents the Jackson 5".

Hun ble kjent med Michael da han var 10 år. Siden har hun og Michael hatt et nært vennskap. Det ryktes at Michael var forelsket i Diana Ross som ung gutt, men at hun ikke så på ham annet som en veldig god venn.

De bodde sammen for en kortere periode fordi Barry Gordy , grunnlegger av Motown Records , mente det ville være en god idé at Jackson tilbrakte tid med Ross for å bli inspirert og lære og bransjen.

- Jeg kan ikke slutte å gråte. Dette er for plutselig og for sjokkerende. jeg kan ikke forestille meg at det er sant. Hjertet mitt gjør vondt. Jeg ber for barna hans og familien, sa Ross etter å ha fått dødsbudskapet.

Eiendeler skal til fondet

Michael Jackson skriver i testamentet at hans eiendeler skal overlates til fondet Michael Jackson Family Trust:

På tidspunktet for testamentet, 7 juli 2002, var formuen hans estimert til mer enn 500 millioner dollar. Jacksons midler er skrumpet kraftig inn siden da.

Superstjernen etterlot seg en gjeld på opptil 500 millioner dollar, eller vel tre milliarder norske kroner. Men han eide verdier som trolig overstiger dette beløpet, og som kan være dobbelt så store som gjelden, skriver finansavisen Wall Street Journal.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt