Mens jevnaldrende går i bleier, er Sherwyn (3) Mensa-medlem

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Treåringen som blant annet kan telle til 200 og gjenkjenner flaggene til hvert eneste land i verden er nå en av de yngste medlemmene av Mensa.

Sherwyn Sarabi (3) fra South Yorkshire i England har imponert både leger og psykologer og har nå fått innpass hos selveste Mensa. Han er nå en av de yngste medlemmene etter at han gjenomgikk tester som beviser at han har en IQ på 136.

Sherwyn begynte å prate da han var 10 måneder gammel og snakket i fullstendige setninger som ettåring.

Da han fylte to kunne han lese og gjenkjenne flaggene til hvert eneste land i verden. Han kan navnet på alle planetene i solsystemet, samt alle navnene på alle menneskelige kroppsdeler og organer, og hvilken funksjon de har.

Ser på nyhetene framfor barne-Tv

Moren hans Amanda Sarabi sier hun er stolt over sin begavede sønn. Hun beskriver ham som «fantastisk».

Hun sier at familien først oppdaget hans lærervilje da han var 18 måneder. Det virket normalt for dem i begynnelsen, men andre begynte å peke på hvor smart han var. Foreldrene skjønte at sønnen deres var unik og oppsøkte psykologer.

– Hans generelle kunnskap er utrolig. Han vet så og si alt. Det er ikke som å snakke med en treåring. Han ser ikke engang på barneprogrammer, han ser på nyhetene, forteller moren.

– Vi tar hver dag som den kommer. Jeg har aldri tvunget ham til å lære noe som helst. Hvis han kommer til meg og spør meg om et tema, prøver jeg etter beste evne å lære ham det jeg kan, sier Amanda Sarabi.

Ønsker treåringen velkommen

Mensa har kun 100 medlemmer under 10 år av til sammen 22.000 medlemmer i England.

Sjef i Mensa England, John Stevenage, sier han ønsker Sherwyn hjertelig velkommen.

– Som et intelligent barn med stort potensiale håper vi han vil trives i Mensa, sier Stevenage.

SISTE NYTT

Siste nytt