Uvitende Sarah Palin blir svigermor

Datteren til republikanernes tidligere visepresidentkandidat har funnet tilbake til eks-forloveden. Nå frykter de hva Sarah Palin vil si når hun må lese om det i et amerikansk kjendisblad.

Sarah Palins datter skal gifte seg

Sarah Palin fikk først vite om datteren Bristols og Levi Johnstons forlovelse gjennom magasinet US Weekly.

Foto: Montasje / Scanpix

Den nå 19 år gamle Bristol Palin stjal oppmerksomheten fra moren Sarah under den amerikanske presidentvalgkampen for to år siden, da det ble kjent at hun var gravid.

Brøt forlovelsen

Nyheten om at den kristne og konservative politikerens datter ventet barn utenfor ekteskap, kom bare få dager etter at John McCain annonserte Sarah Palins kandidatur som visepresident.

For å komme ryktene i forkjøpet sendte det republikanske partiet ut en pressemelding hvor de bekreftet at Palins datter var gravid.

Palin bedyret at Levi Johnston og datteren Bristol kom til å gifte seg, og etter at flere kristenkonservative ledere slo ring om de vordende foreldrene blåste skandalen over.

Det unge paret forlovet seg senere, men i mars i fjor fortalte Johnston til FOX News at de to nå hadde valgt å gå hvert til sitt.

Redd for hva Sarah vil si

Men i den siste utgaven av magasinet US Weekly ser det ut til at kjærligheten har blusset opp igjen.

Palin og Johnston poserer med sin felles sønn på forsiden, og forteller at de fant tilbake til hverandre for et par uker siden og nå har forlovet seg på nytt.

Bristol Palin sier til magasinet at de er nervøse for hvordan Sarah Palin vil reagere når hun får høre nyheten om at svigersønnen vil inn i varmen igjen.

– Det føltes riktig, selv om vi ikke har innhentet tillatelse fra foreldrene våre. Det er skremmende å bare tenke seg til hvordan hun kommer til å reagere. Forhåpentligvis støtter hun oss, sier Bristol.

Slengte med leppa

Hva Levi Johnston tenker om å få den selvtitulerte «pitbullen med leppestift» som svigermor igjen er ikke kjent. Men trolig har de litt å snakke om, etter at Johnston slengte med leppa om den republikanske visepresidentkandidaten da forrige forlovelse ble brutt.

Han påsto først at erkekonservative Palin hele tiden visste at det unge paret hadde sex. Johnston hevdet før helgen også at Palin trakk seg som guvernør i Alaska av fordi hun trenger å skaffe penger, noe som umiddelbart ble møtt med benektelser av Palins talspersoner.

I forrige uke tilsto Johnston overfor People Magaziine at han hadde smurt litt ekstra på i beskyldningene mot eks-svigermoren.

Sarah Palin kom i går med følgende kommentar til nyheten om forlovelsen.

– Bristol er nå som 19-åring en ung voksen. Vi ønsker åpenbart kun det beste for våre barn. Bristol viser en evne for forsoning og tilgivelse som de fleste av oss strever med å oppnå i dagliglivet, sier Palin til NBC News.

Det er ikke satt noen dato for det nye bryllupet, ifølge Reuters.

SISTE NYTT

Siste nytt