Trumps valgkampsjef siktet for vold

Donald Trumps valgkampsjef, Corey Lewandowski (42), er pågrepet og siktet for fysisk angrep på en journalist.

Donald Trumps valgkampsjef, Corey Lewandowski (42), er pågrepet og siktet for fysisk angrep på en journalist. Se overvåkingsvideo.

FLORIDA: Lewandowski har hevdet at han ikke har rørt kvinnen, men politiet har publisert en video som viser en røff fysisk behandling av journalisten.

Lewandowski ble pågrepet i Florida tirsda. Han er siktet for å ha tatt så hardt tak i armen til en kvinnelig journalist at hun fikk blåmerker.

Episoden skjedde i byen Jupiter i Florida 8. mars da journalisten Michelle Fields forsøkte å stille Trump et spørsmål.

Corey Lewandowski

PÅGREPET: Corey Lewandowski (t.v.) etter at en demonstrant ble pågrepet på et valgkampmøte i Dayton i delstaten Ohio 12. mars.

Foto: WILLIAM PHILPOTT / Reuters/NTB Scanpix

– Lewandowski er fullstendig uskyldig

Valgkampsjefen har hevdet at han ikke har rørt kvinnen fra det konservative nyhetsnettstedet fra Breitbart, men politiet har publisert en video som viser en røff fysisk behandling av journalisten. Det melder New York Times.

– Lewandowski er fullstendig uskyldig, heter det i en uttalelse fra Trumps valgkampteam.

I uttalelsen heter det også at Lewandowski ser fram til å møte i retten, og at 42-åringen er overbevist om at han vil bli frikjent.

Opphetede situasjoner

Videoen politiet har gått ut med, viser Fields som går ved siden av Trump, før Lewandowski tar tak i armen hennes og drar journalisten bakover.

I motsetning til tidligere offentliggjorte videoer av hendelsen er sikten her ikke forstyrret av andre personer i forgrunnen.

Flere av Trumps valgkampmøter forskjellige steder i USA har vært preget av opphetede situasjoner og voldsepisoder hvor demonstranter, Trumps tilhengere eller sikkerhetsfolk har vært involvert.

Trumps valgkampsjef siktet for vold

DRAR HENNE: Videoen politiet har gått ut med, viser Fields som går ved siden av Trump, før Lewandowski tar tak iarmen hennes og drar henne bakover.

Foto: HANDOUT / Reuters/NTB Scanpix

SISTE NYTT

Siste nytt