NRK Meny
Normal

Trump: Jeg ville ikke gjøre henne flau

Donald Trump var tilbake hos sine egne i går kveld, og han hadde en forklaring på hvorfor han ikke var tøffere mot Hillary Clinton i gårsdagens presidentdebatt.

Donald Trump forklarer sin opptreden under TV-debatten mot Hillary Clinton.

-Trump mener han tok hensyn til Clinton under presidentdebatten på tirsdag.

Laster innhold, vennligst vent..

– I 90 minutter sto jeg og så på henne, og jeg holdt tilbake. For jeg ville ikke gjøre henne flau. Men jeg ser at hun sitter fast i fortiden på sak etter sak. Hillary Clinton forsvarer dagens forferdelige situasjon, mens jeg la frem vår plan. En plan som vil skaffe flere jobber, mer sikkerhet og nye framtidsutsikter for det amerikanske folk, fortalte Trump et entusiastisk publikum i Florida.

Skyldte på dårlig mikrofon

Mange stusset over at Trump ikke var bedre forberedt og at han var for passiv i den første presidentdebatten mot Hillary Clinton natt til tirsdag.

Tidligere så har Trump lagt skylden på ordstyreren Lester Holt, som han mente var mer kritisk til ham enn Clinton og på en dårlig mikrofon.

– Jeg vil ikke tro på konspirasjonsteorier, men den var satt mye lavere enn hennes, sier Trump.

Den republikanske presidentkandidaten avviste også at han var forkjølet eller slet med allergier, noe Twitter-brukere har spekulert på. Trumps snufsing under debatten ble hyppig diskutert under emneknaggen #snifflegate.

Clinton på sin side svarte på Trump mikrofon-kommentar med en sarkastisk henvisning til dårlige stand up-komikere.

– Alle som klager på mikrofonene har en dårlig kveld, fortalte hun reportere etter debatten.

Nye målinger i kveld

Totalt fulgte 84 millioner mennesker debatten, noe som gjør den til den mest sette TV-duellen mellom to presidentkandidater noensinne.

De siste ukene har Trump tatt igjen mye av forspranget Clinton hadde skaffet seg etter landsmøtene i sommer, og valget ser nå ut til å bli mye jevnere enn mange trodde bare for noen uker siden.

Det er ventet at de første meningsmålingene etter den første debatten vil komme i løpet av ettermiddagen og det er knyttet stor spenning til å Trump fortsetter fremgangen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt